Infusion neulaton mesoterapia (sarja x 5)

250€

30min

Veitsetön ja neulaton hoito, jossa sähköimpulssit saavat aikaan solukalvoon hetkellisesti mikrokanavia, joiden kautta vaikuttavat aineet pääsevät ihon sarveiskalvon läpi ilman että ihoa tarvitsisi puhkaista.

Suositellaan noin kerran viikossa ja ylläpitävänä kerran kuussa.

Häivyttää ryppyjä ja ikääntymisen merkkejä, elvyttää kollageenituotantoa, kosteuttaa, kiinteyttää ja tasoittaa, häivyttää raskausarpia, muotoilee vartaloa ja vähentää selluliittia. Voidaan tehdä yksittäin tai sarjoina.

Pulssiaallot avaavat solukalvoon hetkellisesti mikrokanavia, näin vaikuttavat aineet pääsevät ihon sarveiskerroksen läpi ilman että ihoa tarvitsee puhkaista. Ne sulkeutuvat pian yhdisteiden imeytymisen jälkeen. Voidaan tehdä erilaisiin iho-ongelmiin yksittäin tai sarjahoitoina.

Kontraindikaatiot: Sydämentahdistin, herpes, epilepsia.

Tähän hoitoon voisi sopia myös

Toiveaika hoidolle

"*" näyttää pakolliset kentät

Alla olevalla lomakkeella voit tehdä alustavan varauksen hoitoon.

Jos haluat varata aikaa useampaan hoitoon kerralla, voit tehdä varauksen tällä lomakkeella tai soittamalla meille: 0500 132 650

Otathan meihin yhteyttä, mikäli et pääsekään hoitoon sovittuna aikana. Peruutukset tulee tehdä puhelimitse, joko soittamalla tai WhatsAppilla numeroon 0500 132 650.

Nimi*
PP dot KK dot VVVV

Huomioithan, ettemme voi taata toiveajankohtasi toteutumista. Vahvistamme alustavan toivevarauksen aina sähköpostilla. Voit myös soittaa meille, ja tehdä varauksen puhelimitse: 0500 132 650

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Osta lahjakortti Infusion neulaton mesoterapiaan (sarja x 5)

Voit tilata lahjakortin joko omaan sähköpostiisi tai suoraan lahjan saajalle.

Summa

250,00