Lumottu Hetki – kauneushoitola Mikkelin keskustassa

Upeat monipuoliset hoidot rauhoittavassa ympäristössä. Lumottuja hetkiä jo vuodesta 2008! Luomme unohtumattomia aistihetkiä, jotka saavat arkiset huolet ja kiireen unohtumaan. Anna Lumotun Hetken ottaa sinut haltuunsa!

Jotta tuntisit olosi mahdollisimman mukavaksi ja saisit rentoutumisesta kaiken irti…

  • Saavu hoitolaan 5–10 minuuttia ennen hoidon alkua, jotta ehdit rauhassa virittäytyä sinua odottavan elämyksen tunnelmaan.
  • Mikäli myöhästyt hoidon alusta, hoitoaikaa ei voida jatkaa lopusta yli määräajan – näin varmistamme, että muut vieraamme pääsevät hoitoihin ajallaan. Myöhästymisen takia käyttämättä jääneen palvelun hintaa ei hyvitetä.
  • Huomioithan muiden asiakkaiden toiveet levätä ja rentoutua. Pyydämme, että suljet matkapuhelimesi hoitolassa oleskelun ajaksi.
  • Ilmoita henkilökunnalle jo varatessasi hoitoa, mikäli kärsit terveysongelmista (esim. krooniset sairaudet, allergiat) tai terveydentilassasi on jotain muuta hoitojen kannalta huomioitavaa (esim. raskaus).

Otathan meihin yhteyttä, mikäli et pääse hoitoon sovittuna aikana

  • Peruutukset tulee tehdä puhelimitse, joko soittamalla tai tekstiviestillä numeroon 0500 132 650.

Nonna Anttila

Yrittäjä vuodesta 1993

Diplomikosmetologi, kynsiteknikko

IHO Valmentajat TM

Kaisa Muinonen

Kosmetologi, kynsiteknikko, ripsiteknikko

IHO Valmentajat TM

Anu Häkkinen

Diplomikosmetologi, ripsiteknikko

IHO Valmentajat TM

Tuire Vainio

Restylane täyteaineisiin kouluttautunut sairaanhoitaja

”Olen tehnyt täytehoitoja 13 vuotta. Tavoitteeni on tarjota asiakkailleni luonnollisia ja ilmettä virkistäviä hoitoja turvallisesti”.

Lumotun hetken tuotemerkit