Ripset

Ripsien ja kulmien käsittelyihin löytyy erilaisia vaihtoehtoja: värjäykset,Yumi-kestotaivutus ja laminointi sekä kestoripset, joita tekevät vain koulutetut ripsiteknikot. Hoitolassamme teemme vain omille ripsille sopivia pidennyksiä. Kestotaivutukseen ja kulmien laminointiin kuuluu myös värjäys.

Yumi Lashes – kestotaivutus

89€

Kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripset näyttämään pitkiltä. Tehokas vaihtoehto ripsienpidennyksille ja tekoripsille.

Yumi-laminointi kulmiin

69€

Uusi kulmakarvojen laminointi-menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla. Kyse ei ole pelkästä kulmakarvojen muotoilusta ja värjäyksestä, vaan laminointi on lisäksi todellinen kulmakarvoja hellivä syvähoito. YUMI™ Brows kulmakarvojen laminoinnissa kulmakarvat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä. Käsittely on turvallinen ja tutkittu ja sen vaikutus kestää 4-6 viikkoa ja käsittelyn voi tehdä uudelleen aikaisintaan 8 viikon kuluttua.

Menetelmässä on kyse ikäänkuin omien karvojen kohottamisesta, kuten YUMI™ Lashes ripsien kestotaivutuksessakin. Permanenttikäsittelyn avulla kulmakarvat saadaan asettumaan haluttuun muotoon kotona.. Kulmakarvoista tulee tuuheamman ja paksumman näköiset.

Ripsienpidennys/Volyymiripset

120€ – 160€

Ripsiteknikot voivat pidentää ripsiä joko niin, että yhteen ripseen liimataan aina yksi omaa ripseä paksumpi ja pidempi ripsi tai volyymimenetelmällä, jossa yhteen ripseen liimataan 2-5 ripsen viuhka. Huolto väli suositus on 3-4 viikkoa. Allergiaherkille voidaan tehdä veloituksetta koeliimaus viikkoa ennen varsinaista toimenpidettä.

Ripsienpidennysten huolto (45min)

50€

Suositellaan noin kolmen viikon välein.

Ripsienpidennysten huolto (1h 15min)

95€

Suositellaan noin kolmen viikon välein.

Ripsienpidennysten huolto (1h)

75€

Suositellaan noin kolmen viikon välein.