Vartalo

Upeita vartaloa hemmottelevia hoitoja löytyy hoitolastamme jokaiseen makuun. Niitä voidaan myös hieman muokata toiveiden mukaan. Raskaana oleville suosittelemme esimerkiksi Fantastic- , Unten mailla-, Päiväuni- ja Intialainen päähieronta- hoitoja. Näissä ei tarvitse olla vatsallaan. Vartaloa muokkaavaksi hoidoksi kannattaa valita laitehoitoja (kts. Laitehoidot). Kaikki hoidot ovat pääosin hemmotteluhoitoja, varsinaista lihashuoltoa meiltä ei ole tarjolla. Erikoisuuksina suosittelemme rentouttavaa Rajawatu-hoitoa ja Balilaista vartalohoitoa.

Rajawatu -hoito

alk. 109€

Hoito keskittyy pääasiallisesti selän ja niskahartiaseudun alueelle. Rajawatussa yhdistyvät hieronta ja aromaattisten lämpimien hierontakivien rentouttava vaikutus. Erityisesti suosittelemme esimerkiksi polttarihemmotteluksi tai hartiaseudun rentouttamiseen. Ei raskaanaoleville tai epileptikoille.

Special for you

alk. 129€

Hemmoittelun aloittaa jalkakylpy jonka aikana tehdään intialainen päähieronta. Hoito jatkuu käsien ja jalkojen sekä selän hieronnalla jonka kruunaa kasvohieronta naamiolla.

Lämmittävä laavakivihieronta (45min)

alk. 69€

Lämpimillä laavakivillä ja klassisella hieronalla hierotaan osavartalo (jalat/kädet/selkä).

Lämmittävä laavakivihieronta (1h 30min)

alk. 99€

Lämpimillä laavakivillä ja klassisella hieronnalla käydään läpi koko vartalo. Hoidon jälkeen olo on todella rentoutunut ja raukea.

Fantastic

alk. 129€

Hemmottelun aloittaa jalkakylpy jonka aikana tehdään intialainen päähieronta. Hoito jatkuu käsien ja jalkojen hieronnalla jonka kruunaa lempeä kasvohieronta ja naamio.

Hellitä hetkeksi

alk. 79€

Rentouttava päähieronta ja selän hieronta lämpimillä kivillä

Unten mailla

alk. 79€

Rentouttava intialainen päähieronta ja lumoava kasvohieronta.

Kaamoshoito

alk. 69€

Hoito alkaa jalkahieronnalla, jatkuu kasvo-decollete-kaula -hieronnalla ja sen kruunaa käsihieronta. Elämyksestä tekee täydellisen lämmin aromakynttiläöljy.

Intialainen päähieronta

alk. 59€

Syvästi rentouttava päänahan, yläselän, hartioiden ja käsivarsien hieronta. Auttaa päänsärkyyn, laukaisee yläkehon jännitystiloja, vilkastuttaa neste- ja verenkiertoa.

Hartiarentoutus

alk. 59€

Selän kuorinta ja rentouttava hieronta.

Balilainen vartalohoito

alk. 119€

Vartalon entsymaattinen kuorinta ja lempeä jugurttihieronta saavat kehosi rentoutumaan

Balilainen vartalohoito Special

alk. 139€

Vartalon entsymaattinen kuorinta ja lempeä jugurttihieronta saavat kehosi rentoutumaan, hoidon kruunaa kasvojen huumaava hieronta

Talviuni

alk. 119€

Selän hieronta käsin ja lämpimillä laavakivillä, kasvojen kirkastava kuorinta sekä rentoutus pitkällä hieronnalla.

Päiväuni

alk. 119€

Sisältää jalkahieronnan lämpimillä laavakivillä, kasvojen kuorinnan,hieronnan ja heleyttävän naamion. Unista parhain!