Karvanpoistot

Hoitolassamme karvanpoistoa voidaan tehdä Hilla Hellä sokerilla tai valoimpulssilla.

Sokerointi on hellävarainen karvanpoistomenetelmä, joka ei katkaise karvoja. Se poistaa ihokarvat juurineen ja kuorii samalla kuollutta ihosolukkoa pois. Tuloksena on pehmeä iho. Säännöllistä sokerointia suositellaan noin 4-6 viikon välein. Karvan tulisi olla vähintään 5mm pitkää poistettaessa. Hyvin pitkää karvaa lyhennämme, jotta poisto ei olisi niin kivuliasta. Teemme sokerointeja sekä naisille että miehille, myös brasseja.

Valoimpulssi on tarkoitettu pysyvään karvanpoistoon, joka hävittää TUMMAT karvat iholta. Hoito on jäähdyttävän hoitopäänsä ansiosta lähes kivutonta. Käsittelykerrat ovat yksilöllisiä, mutta usein 8-12 kertaa 7-9 vkon  (kasvot 1kk:n) välein. Karvat ajetaan aina ennen käsittelyä (ei kuitenkaan epilattorilla, sokerilla tai vahausta). Lue lisää kohdasta Laitehoidot.

Karvanpoisto sokerilla (sääret tai reidet)

alk. 35€

Sokeri on turvallinen ja helppo tapa poistaa häiritsevät ihokarvat. Karvan olisi hyvä olla vähintään noin 0,5 cm pitkää. Karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, jolloin ne eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään. Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, vaan kuorii samalla kuollutta ihosolukkoa, siksi hoito on turvallinen myös intiimialueille. Sokeri ei ole kuumaa, ei polta eikä aiheuta arpia.