Ella Baché

ellabache-430px
Ella Bach√© on eritt√§in tunnettu ja arvostettu ranskalainen ammattikaosmetiikkasarja. Ensimm√§inen tuote, heleytt√§v√§ vitamiinivoide Cr√©me Tomate on klassikko t√§n√§kin p√§iv√§n√§. Ella Bach√©lla on vankat perinteet ja vuosikymmenten kokemus ihonhoidosta. Sarjan filosofia perustuu luonnollisiin ”sy√∂t√§v√§n hyviin” raaka-aineisiin, jotka edist√§v√§t sek√§ kasvojen ett√§ vartalon ihon luontaista kauneutta.

logot-ellabache

Lue lisää maahantuojan sivulta >

 


Academie

tuotteet-isokuva-academie

Ranskalainen Académie on kehittänyt, tuottanut ja myynyt laadukasta ammattikosmetiikkaa yli 100 vuoden ajan. Académie-tuotteita myydään vain kauneushoitoloissa, nyt jo yli 60 maassa.

Académie tunnisti ensimmäisenä maailmassa eri ihotyypit ja tarjosi omia tuotteita herkälle, kuivalle, normaalille ja rasvaiselle iholle. Parhaat tulokset saavutetaan edelleen samoin periaattein: yksilöllisten hoitojen avulla, joissa huomioidaan ikä, ihotyyppi, vuodenajat ja ilmasto.

academie-logo

Lue lisää maahantuojan sivulta >

 


 

Dr. Baumann

drbaumann-430px

Dr. Baumann -kosmetiikkasarja perustuu bionomiseen ajattelumalliin. Tuotteista on pyritty jättämään pois kaikki ihoa ja elimistöä allergisoivat sekä herkistävät ainesosat. Dr. Baumann -tuotteet valmistetaan ilman kemiallisia säilöntäaineita, hajusteita, väriaineita, mineraaliöljyjä tai eläinperäisiä ainesosia.

logot-drbaumann

Lue lisää maahantuojan sivulta >

 

CCS

tuotteet-isokuva-ccs

Foot by CCS Professional -tuotesarja sisältää jalkojenhoitotuotteita niin pehmeille jaloille kuin enemmän hoitoa vaativille kuiville, karheille ja halkeileville jaloille ja kantapäille. CCS Meritähti -tuotteet auttavat pitämään jalkojen ihon joustavana, pehmeänä ja hyvännäköisenä..

ccs-logo

Lue lisää maahantuojan sivulta >

 


LCN

tuotteet-isokuva-lcn

Tunnettua laadukkuutta Saksasta.

Monipuolinen valikoima laadukkaita ja tehokkaita hoitotuotteita kynsille, käsille ja jaloille. Edistykselliset ja turvalliset LCN-rakennekynsigeelit ja ainutlaatuiset Wilde-Pedique -geelit varpaankynsille sekä kosmeettiseen että korjaavaan geelaukseen.

LCN_Logo2

Lue lisää maahantuojan sivulta >