Hydrogen hoito

129€

Caretech Hydrogen on 4 -vaiheinen laitehoito, missä iholta poistetaan epäpuhtauksia ja myrkkyjä pintaa syvemmältä sekä ehkäistään ikääntymisen merkkejä vedyllä rikastetulla puhtaalla vedellä.

Hoito on puhtaasti luonnonmukainen, turvallinen, miellyttävän tuntuinen ja tuloksen näkee ja tuntee heti hoidon jälkeen. Iho on silminnähden kirkkaampi, ihon väri on tasoittunut ja pienet hiusrypyt ovat poissa.

Hoidosta toipuminen tapahtuu välittömästi. Voit meikata, urheilla, saunoa yms.

Hoito sopii erinomaisesti

 • kuivalle, ryppyiselle, elottomalle ja kimmoisuutensa menettäneelle iholle
 • herkälle ohentuneelle iholle
 • kemiallisille / mekaanisille kuorinnoille sopimattomalle iholle
 • Couperosaiholle
 • epäpuhtaalle acneiholle
 • laajentuneille ihohuokosille
 • arpiselle iholle
 • ilmansaasteille altistuneelle iholle
 • ilmastoinnille altistuneelle iholle
 • elintapojen tai liiallisen ulkoilun aiheuttamien ihovaurioiden korjaamiseen
 • ihon vastustuskyvyn parantamiseen
 • kirkastamaan ja tasoittamaan ihon väriä

Laitteen generaattori tuottaa vetypitoista vettä, joka poistaa vapaat happiradikaalit solujen sisä- ja ulkopuolelta, sillä vety pääsee solun sisään pienen molekyylikokonsa ansiosta.

Hoito estää vapaiden radikaalien hyökkäyksen solukalvolle, soluytimeen ja DNA:han ja poistaa myrkyt solun sisä- ja ulkopuolelta. Kun vetymolekyyli läpäisee solukalvon ja päästessään solun sisäosaan, se kykenee hajottamaan solun sisä- ja ulkopuolella olevia vapaita happiradikaaleja. Vapaat radikaalit estävät solun terveen toiminnan tuottaen monenlaisia tulehduksia, sairauksia sekä ennenaikaista vanhenemista.

Caretech Hydrogen-hoito on täysin luonnollinen menetelmä auttaa solua puhdistautumaan vapaista radikaaleista, tuoden iholle uutta puhtauden tunnetta, kirkkautta ja hyvinvointia. Vedyn hajotessa elimistössä se muuttuu vedeksi, eikä sillä ole sivuvaikutuksia.

Vapaat radikaalit vaurioittaa hitaasti solua, prosessin yhtenä tekijänä on happi. Voidaan verrata esim. halkaistua omenan pintaa joka tummuu tai rautanaulaa joka ruostuu. Vapaat radikaalit hajottavat solujen hiilihydraatteja ja proteiineja, nukleiinihappoja, entsyymejä yms, jotka ovat solun toiminnalle ja terveydelle välttämättömiä. Soluista vauriot leviävät kudokseen esim. ihosoluista ihoon. Näiden tekijöiden yhteistyö näkyy kasvojemme iholla harmautena, kimmoisuuden vähenemisellä, näppylöinä, laajentuneina ihohuokosina, ryppyinä, couperosana ym.

Tähän hoitoon voisi sopia myös

Toiveaika hoidolle

"*" näyttää pakolliset kentät

Alla olevalla lomakkeella voit tehdä alustavan varauksen hoitoon.

Jos haluat varata aikaa useampaan hoitoon kerralla, voit tehdä varauksen tällä lomakkeella tai soittamalla meille: 0500 132 650

Otathan meihin yhteyttä, mikäli et pääsekään hoitoon sovittuna aikana. Peruutukset tulee tehdä puhelimitse, joko soittamalla tai WhatsAppilla numeroon 0500 132 650.

Nimi*
PP dot KK dot VVVV

Huomioithan, ettemme voi taata toiveajankohtasi toteutumista. Vahvistamme alustavan toivevarauksen aina sähköpostilla. Voit myös soittaa meille, ja tehdä varauksen puhelimitse: 0500 132 650

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Osta lahjakortti Hydrogen hoitoon

Voit tilata lahjakortin joko omaan sähköpostiisi tai suoraan lahjan saajalle.

Summa

129,00