Fibroplast-plasmahoito

250€

Menetelmällä kiinteytetään ihoa ja madalletaan ryppyjä ja arpia tehokkaasti (silmäluomet, kasvot, kaula, raskaus-ja aknearvet).

Laite muodostaa pienen plasmasalaman iholle, joka höyrystyessään aiheuttaa siihen pieniä pisteitä, jotka alkavat supistella sen välittömässä läheisyydessä. Hoidon alussa ihon pinta puudutetaan, jotta se ei olisi niin kivulias. Hoidon jälkeen iholla on rupia noin 7-14 päivää. Iho punoittaa ja on turvonnut muutaman päivän. Tulokset näkyvät välittömästi käsittelyn jälkeen. Lopullinen tulos näkyy noin kahden kuukauden kuluessa ja se kestää yksilöllisesti noin 2-3 vuotta. Käsittelykertoja tarvitaan tapauksesta riippuen 1-3 ja hoito voidaan uusia noin 8 -12 viikon kuluttua. Hoito-ohjeiden noudattaminen on erityisen tärkeää, jotta saadaan haluttu lopputulos. Mikroneulaushoidolla voidaan ylläpitää tulosta pidempään.

Kontraindikaatiot: Raskaus ja imetys, sydämentahdistin, sydänsairaus, epilepsia, verenohennuslääkkeet, keloiditaipumus, säännöllinen kortisonilääkitys, vitiligo, todella tumma iho.

Tähän hoitoon voisi sopia myös

Toiveaika hoidolle

"*" näyttää pakolliset kentät

Alla olevalla lomakkeella voit tehdä alustavan varauksen hoitoon.

Jos haluat varata aikaa useampaan hoitoon kerralla, voit tehdä varauksen tällä lomakkeella tai soittamalla meille: 0500 132 650

Otathan meihin yhteyttä, mikäli et pääsekään hoitoon sovittuna aikana. Peruutukset tulee tehdä puhelimitse, joko soittamalla tai WhatsAppilla numeroon 0500 132 650.

Nimi*
PP dot KK dot VVVV

Huomioithan, ettemme voi taata toiveajankohtasi toteutumista. Vahvistamme alustavan toivevarauksen aina sähköpostilla. Voit myös soittaa meille, ja tehdä varauksen puhelimitse: 0500 132 650

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Osta lahjakortti Fibroplast-plasmahoito

Voit tilata lahjakortin joko omaan sähköpostiisi tai suoraan lahjan saajalle.

Summa

250,00