Tällä sivulla esittelemme valikoituja hoitoja. KAIKKI HOITOMME LÖYTYVÄT HINNASTOSTA.

 

Huomaathan, että hoitoaika kattaa alkuvalmistelut aina maksutapahtumaan asti.

 

Laitehoidot
Hemmotteluhoidot
Hoidot lahjaksi
 • ULTRAÄÄNIKUORINTA

  Poistaa iholta kivuttomasti kuollutta ihosolukkoa, irrottaa epäpuhtauksia ihosta ja nostaa talia ihohuokosista. Kuorinta helpottaa mekaanista puhdistusta ja ihosta tulee kirkkaampi ja pehmeämpi. Voidaan yhdistää kaikkiin kasvohoitoihin.

  Kontraindikaatiot: Raskaus, sydämentahdistin, epilepsia, herpes.

  TIMANTTIKUORINTA

  Poistaa iholta kivuttomasti kuollutta ihosolukkoa timanttipään avulla ja alipaineimu nostaa talia ylös huokoisista. Timanttipäät ja imun teho valitaan ihotyypin mukaan. Kuorinta helpottaa mekaanista puhdistusta ja ihosta tulee kirkkaampi, puhtaampi ja tasaisempi.

  Kontraindikaatiot: Erittäin herkkä ja ohut iho, herpes.

  INFUSION

  Veitsetön ja neulaton hoito, jossa sähköimpulssit saavat aikaan solukalvoon hetkellisesti mikrokanavia, joiden kautta vaikuttavat aineet pääsevät ihon sarveiskalvon läpi ilman että ihoa tarvitsisi puhkaista. Häivyttää ryppyjä ja ikääntymisen merkkejä, elvyttää kollageenituotantoa, kosteuttaa, kiinteyttää ja tasoittaa, häivyttää raskausarpia, muotoilee vartaloa ja vähentää selluliittia. Voidaan tehdä yksittäin tai sarjoina.

  Kontraindikaatiot: Sydämentahdistin, herpes, epilepsia.

  DERMAPEN MIKRONEULAUS

  Tehokas veitsetön hoito, joka stimuloi kollageenin ja elastiinin kasvua ja uudistaa ihoa. Hoito lisää ihon omaa luontaista kollageenintuotantoa ja nopeuttaa ihon uusiutumista. Voidaan hoitaa akne- ja raskausarpia, häivyttää juonteita ja ryppyjä, vaalentaa pigmenttiläiskiä, tasapainottaa ja tasoittaa epäpuhdasta ihoa niin kasvoilta kuin vartalolta. Laitteen kohtisuoran ja nopean reijittelyn ansiosta hoito tuntuu ihossa vain pienenä pistelynä. Laiteella voidaan hoitaa tehokkaasti kaikki kasvojen osat, myös silmänympärykset ja -luomet sekä huulet. Neulaus tehdään yleensä sarjahoitona 4-6 kertaa, hoitoväli 2-6 viikkoa riippuen iho-ongelmasta. Hoitoon voidaan yhdistää myös kemiallinen kuorinta (vaalentava, elvyttävä tai puhdistava). Hoito suunnitellaan aina yksilöllisesti.

  Kontraindikaatiot: diabetes, verenohennuslääkkeet, raskaus, herpes, aknelääkitys Roaccutan.

  Ei toimi keloidiarville. Voidaan tehdä myös sydäntahdistin tai sydänsairaus asiakkaille.

  FIBROPLAST

  Menetelmällä kiinteytetään ihoa ja madalletaan ryppyjä ja arpia tehokkaasti (silmäluomet, kasvot, kaula, raskaus-ja aknearvet). Laite muodostaa pienen plasmasalaman iholle, joka höyrystyessään aiheuttaa siihen pieniä pisteitä, jotka alkavat supistella sen välittömässä läheisyydessä. Hoidon alussa ihon pinta puudutetaan, jotta se ei olisi niin kivulias. Hoidon jälkeen iholla on rupia noin 7-14 päivää. Iho punoittaa ja on turvonnut muutaman päivän. Tulokset näkyvät välittömästi käsittelyn jälkeen. Lopullinen tulos näkyy noin kahden kuukauden kuluessa ja se kestää yksilöllisesti noin 2-3 vuotta. Käsittelykertoja tarvitaan tapauksesta riippuen 1-3 ja hoito voidaan uusia noin 8 -12 viikon kuluttua. Hoito-ohjeiden noudattaminen on erityisen tärkeää, jotta saadaan haluttu lopputulos. Mikroneulaushoidolla voidaan ylläpitää tulosta pidempään.

  Kontraindikaatiot: Raskaus ja imetys, sydämentahdistin, sydänsairaus, epilepsia, verenohennuslääkkeet, keloiditaipumus, säännöllinen kortisonilääkitys, vitiligo, todella tumma iho.

  VALOIMPULSSI

  Hellävarainen ja pysyvä karvanpoisto naisille ja miehille, joka hävittää tummat karvat iholta. Hoito on kivuton jäähdyttävän hoitopäänsä ansiosta. Valon tuottama lämpöenergia tuhoaa tupen, kun karva on aktiivisessa vaiheessa ja se ei kasva enää takaisin. Käsittelykerrat ovat yksilöllisiä, mutta usein 7-12 kertaa. Hoidot voidaan tehdä 7-9 viikon välein, kasvoille kerran kuussa. Karvat saa ajaa hoitojen välillä ja ne myös tulee ajaa (ei sokerointeja, vahausta tai epilaattoria) käsiteltäviltä alueilta n. 1-2 päivää ennen käsittelyä. Teemme myös pienelle alueelle koekäsittelyjä veloituksetta. Laitetta voidaan käyttää myös pigmenttimuutoksiin (auringon, iän tai raskauden aiheuttamiin), ryppyihin, couperosaan ja aknetulehduksiin.

  Kontraindikaatiot: Raskaus (bikinialue), krooniset ihosairaudet, valolle herkistävät antibiootit, epilepsia.

 • LUXUS JALKAHOITO

  Tässä ylellisessä jalkahoidossa poistetaan kovettumat sekä huolletaan ja lakataan kynnet. Lisäksi jalat kuoritaan pehmeiksi ja niille levitetään kosteuttava naamio tai lämmitettävä parafiini. Loppuhuipennukseksi jalat hierotaan polviin saakka.

  Takaamme, että hoidon jälkeen olo on täydellisen rentoutunut!

  LAAVAKIVIHIERONTA

  Laavakivihieronta on 1,5 tunnin kestoinen kokonaisvaltainen ja rentouttava kokovartalohieronta. Hieronta voidaan tehdä myös 45 minuutin osahierontana.
  Kivet ovat luonnon muovaamia laavakiviä, joilla on hyvä lämmönsitomiskyky. Kivet lämmitetään 50-60 -asteisiksi. Hieronta tapahtuu kivien ja hierontaöljyn avulla. Hieronnassa voidaan käyttää myös eteerisiä öljyjä:

  Laventeli
  Tasapainottava, mielialaa kohottava sekä verenpainetta alentava vaikutus.

  Mustapippuri
  Virkistävä, kipu- ja pelkotiloja lievittävä vaikutus.

  Sitronellaheinä
  Keskittymiskykyä ja kivun lievitystä parantava, rauhoittava vaikutus.

  HELLITÄ HETKEKSI

  Tämä tunnin hoito aloitetaan rentouttavalla intialaisella päähieronnalla, jonka jälkeen selkä hierotaan lämpimillä laavakivillä.

  Paino harteilta hellittää hetkeksi!

  BALILAINEN HIERONTA

  Puolentoista tunnin rentouttavassa hoidossa tehdään ensin entsymaattinen lämmittävä kuorinta, joka valmistaa lempeään jugurttihierontaan. Special versiossa myös kasvot saavat huumaavan hieronnan (2h).

  SPECIAL FOR YOU

  Hoito alkaa lämpimällä jalkakylvyllä, jonka aikana hierotaan päänahka. Hoito etenee aina jalkojen ja käsien hieronnasta hartioiden, kasvojen ja decolleten hierontaan. Kasvot viimeistelee hemmotteleva naamio. Kokovartalon hemmotteluhoito päästä varpaisiin!

  FANTASTIC

  Sopii hyvin myös raskaana oleville!
  Hoito alkaa rentouttavalla jalkakylvyllä, jonka aikana tehdään intialainen päähieronta. Tämän jälkeen kasvot kuoritaan ja hierotaan pitkän kaavan mukaan. Lopun kruunaa virkistävä naamio.

  IHOVALMENNUS

  Uudenlainen palvelu, joka auttaa kaiken ikäisiä ja ihoisia miehiä ja naisia hoitamaan ihoaan oikein ja kestävämmin. Tämä tuote sisältää valmennuskansion, Oma IHO valmentajan, kolme (3) valmennustapaamista, etusetelin (1-2kpl), -10% alennuksen hoidoista ja tuotteista, infopaketin ihosta. Erinomainen lahjaksi!

  Tämän tuotteen voi ostaa verkkokaupastamme (ostos tapahtuu Rohdos-Alan verkkokaupan kautta) tai suoraan www.rohdos-ala.fi.

  YUMI

  Kestotaivutus, joka saa omat luonnolliset ripset näyttämään pitkiltä. Tehokas vaihtoehto ripsienpidennykselle ja tekoripsille. Myös kulmien laminointi on helppo tapa saada kulmat näyttämään tuuheammilta.

  ERIKOISKASVOHOITO 109€

  Erikoiskasvohoidot ovat personoitu tapa hoitaa tehokkaasti ihoa. Kaikissa erikoiskasvohoidoissa käytetään omia hoitokittejä. Ostitpa lahjaksi minkä tämän arvoisen kasvohoidon tahansa, se voidaan räätälöidä ennen hoitoa asiakkaalle sopivaksi. Hoidot ovat paitsi tehokkaita, myös erityisen hemmottelevia.

  LUMOTUT KÄDET

  Geelilakkaus, jonka jälkeen hieronta ja parafiikki käsille.
  Kädet ovat kuin Lumotut hoidon jälkeen!

  SPECIAL FOR MEN

  Miehille oma kasvoja hemmotteleva hoito, jossa ultrakuorinnan jälkeen kasvot-kaula-decollete hierotaan käsin ja lämpimillä laavakivillä. Lopuksi kasvoille levitetään virkistävä naamio.

  Luxus-versiossa myös jalat hierotaan.