Tällä sivulla esittelemme valikoituja hoitoja. KAIKKI HOITOMME LÖYTYVÄT HINNASTOSTA.

 

Hoitoja naisille
Hoitoja miehille
Hoitoja nuorille
 • hoitoja naisille

  LUXUS JALKAHOITO

  jalkahoito-570px

  Tässä ylellisessä jalkahoidossa poistetaan kovettumat sekä huolletaan ja lakataan kynnet. Lisäksi jalat kuoritaan pehmeiksi ja niille levitetään kosteuttava naamio tai lämmitettävä parafiini. Loppuhuipennukseksi jalat hierotaan polviin saakka. Takaamme, että hoidon jälkeen olo on täydellisen rentoutunut!

  KESTOLAKKAUS

  Uusi edistyksellinen geelilakkaus levitetään kynnelle kynsilakan tavoin ja kovetetaan UV-valolla. Lopputuloksena on kiiltävä ja kestävä lakkapinta, jonka suojaamana kynnet kasvavat ja vahvistuvat. UV-valon vaikutuksesta lakkaus pysyy virheettömänä jopa kaksi viikkoa. Kestolakkaus on lisäksi loistava keino pitää kynnet huoliteltuina esimerkiksi lomamatkan ajan. Kestolakatut kynnet helpottavat erityisesti kiireisen naisen arkea. Ei vahingoita omaa kynttä.

  VARPAANKYNSIEN GEELAUS

  Kauniit varpaankynnet saavutat geelaus-hoidolla! Tarjolla useita värivaihtoehtoja ja koristeluita, myös ranskalainen. Geeli säilyy varpaankynsissä noin kuusi viikkoa, jonka jälkeen ne kannattaa taas huoltaa. Varpaankynsien geelaus sopii erinomaisesti myös sienikynsille!

  LAAVAKIVIHIERONTA

  Laavakivihieronta on 1,5 tunnin kestoinen kokonaisvaltainen ja rentouttava kokovartalohieronta. Hieronta voidaan tehdä myös 45 minuutin osahierontana.
  Kivet ovat luonnon muovaamia laavakiviä, joilla on hyvä lämmönsitomiskyky. Kivet lämmitetään 50-60 -asteisiksi. Hieronta tapahtuu kivien ja hierontaöljyn avulla. Hieronnassa voidaan käyttää myös eteerisiä öljyjä:

  Laventeli
  Tasapainottava, mielialaa kohottava sekä verenpainetta alentava vaikutus.

  Mustapippuri
  Virkistävä, kipu- ja pelkotiloja lievittävä vaikutus.

  Sitronellaheinä
  Keskittymiskykyä ja kivun lievitystä parantava, rauhoittava vaikutus.

 • hoitoja miehille

  MIESTEN KARVANPOISTO

  Miesten koko kehon karvanpoistot teemme helposti sokerilla. Menetelmä ei katko karvoja, ja mahdollistaa tarkankin karvanpoiston. Pysyvään karvanpoistoon suosittelemme valoimpulssihoitoa.

  SPECIAL FOR MEN

  Miehille oma kasvoja hemmotteleva hoito, jossa ultrakuorinnan jälkeen kasvot-decoltee-kaula -alue hierotaan lämpimillä laavakivillä. Lopuksi kasvoille levitetään virkistävä naamio. Hyvänolon hoito, takuulla!

  MIESTEN PUHDISTAVA KASVOHOITO

  Kasvot hoidetaan Academien miesten omilla tuotteilla, kuoritaan ultraäänellä ja syväpuhdistetaan. Lopuksi iho rauhoitetaan naamiolla sekä kompresseilla.

  JALKAHOITO

  Tule hoitamaan päivän väsyttämät jalat. Jalkahoidossa jalat hoidetaan perusteellisesti; hoitoon sisältyy kovettumien poisto, kynsien siistintä sekä hieronta.

 • hoitoja nuorille

  ULTRAÄÄNI-IHONPUHDISTUS

  Ultraääni-ihonpuhdistus sisältää mekaanisen puhdistuksen lisäksi pehmittävän ja ihonhoitoa helpottavan ultraäänikuorinnan.

  MEIKIN OPASTUS

  Meikin opastus:  Meikin opastuksessa nuorelle neuvotaan meikkituotteiden käyttöä yksilöllisesti paneutuen erityisesti nuorta askarruttaviin kohtiin. Myös ihonhoidon opastus kuuluu tähän. Meikin opastusta voidaan tehdä myös ryhmälle, esimerkiksi syntymäpäiväjuhlat. Kysy lisää hoitolasta!