Tarjoa ystävällesi, sukulaisellesi, työkaverillesi tai kumppanillesi rentouttava hoitokokemus!

 

 

LahjakortitLahjakortin voit tilata tietylle summalle ja saaja saa valita itselleen parhaaksi katsomansa hoidon tai myynnissäolevan tuotteen.

Lahjakortin tilaamiseksi täytä huolellisesti alla olevan lomaken kaikki kentät. Vastaanotettuamme lahjakorttitilauksen saat sähköpostiisi automaattisen varmistuksen sekä maksutiedot.

Postitamme lahjakortin ilman toimituskuluja haluttuun osoitteeseen heti maksun saavuttua tilillemme. Lahjakortit ovat voimassa toistaiseksi.

Jos Sinulla on kysymyksiä tai erikoistoiveita (esim. haluat lahjakortin tietylle hoidolle tai montaa lahjakorttia), lähetäthän sähköpostia osoitteeseen salong@mariness.ee.

– See more at: http://www.mariness.ee/fi/lahjakortit.html#sthash.DK0pijPx.dpuf

Lahjakortti kauneushoitolaan Mariness on erinomainen idea lämmittää ystäväsi tai kumppanisi mieltä tarjoamalla hänelle rentouttava hoitokokemus Tallinnassa.

LahjakortitLahjakortin voit tilata tietylle summalle ja saaja saa valita itselleen parhaaksi katsomansa hoidon tai myynnissäolevan tuotteen.

– See more at: http://www.mariness.ee/fi/lahjakortit.html#sthash.DK0pijPx.dpuf

 

Lahjakortin voit tilata tietylle summalle ja saaja saa valita itselleen parhaaksi katsomansa hoidon tai myynnissäolevan tuotteen. – See more at: http://www.mariness.ee/fi/lahjakortit.html#sthash.DK0pijPx.dpuf

lahjakortti-kuvaLahjakortin voit tilata tietylle summalle ja saaja saa valita itselleen parhaaksi katsomansa hoidon tai myynnissä olevan tuotteen. Autamme mielellämme sopivan hoitopaketin valinnassa.

 

Lahjakortin saat noutamalla sen hoitolastamme, tai voit tilata sen alla olevalla lomakkeella.

 

Tilaa lahjakortti lomakkeella näin:

1. Täytä alla oleva lomake. Voit valita lahjakortin joko tietylle rahasummalle tai valita jonkin hinnastossa olevista hoidoista.

 

2. Vastaanotettuamme lahjakorttitilauksen saat sähköpostiisi viestin, jossa on mukana maksutiedot. Kuittaa saamasi vahvistus vastaamalla viestiin.

 

3. Lähetämme lahjakortin sähköpostiin ilman toimituskuluja tai ilmoitettuun postiosoitteeseen. Postituskulut lisätään lahjakortin hintaan. Lahjakortti on voimassa heti kun suoritus näkyy tilillämme.

 

Lahjakortit ovat voimassa 6 kuukautta ostopäivästä lukien.

 

Jos Sinulla on kysymyksiä tai erikoistoiveita lähetäthän sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@lumottuhetki.net.

Tilaa tästä lahjakortti Lumottuun Hetkeen!

Valitse sopiva rahasumma lahjakortin arvoksi.

Sähköinen lahjakortti toimitetaan sähköpostiin veloituksetta. Kirjepostina toimitettavan lahjakortin hintaan lisätään postikulut.

Maksuohjeet ja tilauksen vahvistus lähetetään tähän osoitteeseen. Varmista, että kirjoitit osoitteen oikein!

Please wait...